Újdonságokkal kísérleteznek a berekfürdői gyümölcsfeldolgozóban

Folyamatosan készülnek a rostos levekhez, szörpökhöz, lekvárokhoz a gyümölcsvelők a Berekfürdői Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó üzemben.

Munkatársunktól

Fotó: Daróczi Erzsébet

A későbbiekben az önkormányzati kertészetben megtermelt káposztát és uborkát dolgozzák majd fel. Most, hogy a veszélyhelyzet miatt megszűnt az idegenforgalom a településen, sokkal nehezebb a termékek értékesítése. A fennmaradás érdekében újabb ízekkel kísérleteznek – képünkön épp a sütőtököt pucolják az üzem dolgozói.

Fotó: Daróczi Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában