Ingatlanajánló

2021.06.12. 15:25

A hét ingatlana: hajókkal és egy szigettel eladó az abádszalóki ház

Mire vágyhatnánk még egy gigantikus méretű, elegáns ingatlanon felül? Kikötőhelyre és luxus hajókra? Netán egy szigetre? Ha a válasz igen, a most következő, ritkaságnak számító hirdetést egyértelműen önre szabták!

Szoljon.hu

“Különleges lehetőséget ajánlok Önöknek a Tisza tó mellett. Eladó három egymással szomszédos luxus épület összesen 880 m2 alapterülettel, valamint 1607 m2 telekkel. Mindegyik épület önálló és számos szobával rendelkezik. Rendezett, parkosított kert és épületszobrászati remekművek teszik kellemessé és egyedivé a kikapcsolódást.

Ez még nem lenne különleges, de tartozik ehhez a csomaghoz két luxus hajó is. Egy sport és egy Ponton Boat természetesen a hozzá tartozó két kikötő hellyel. Ez nem minden ! Van még egy felépítményes uszály is, amely alkalmas rendezvények vagy családi összejövetelek kellemes lebonyolítására. ÉÉS! Ajándék !Egy 16000 m2-es sziget 20 éves bérleti joga.A sziget 2.8 km-re a parttól a tó közepén található. Parti terasszal, sütögető és bográcsozó résszel 150m2-es stéggel romantikus kis híddal, táborozási lehetőséggel és minden mással amit csak szem száj kívánhat. Jöjjön el és legyen az Öné ez a nem mindennapi lehetőség.[...]”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában