Jászkunság

2022.05.20. 07:00

Hűséges ügyfeleit díjazta a pénzintézet

Az Erste Bank mindig kiemelt figyelmet fordított hűséges ügyfeleire. Most külön elismerésben részesíti azokat a kis- és középvállalati partnereit, melyek több mint húsz éve állnak kapcsolatban a pénzintézettel.

Rimóczi Ágnes

Az Erste Bank rendezvényén vette át számos vállalkozás a díjat Fotó: Erste Bank

Kiemelkedően jó évet zárt tavaly a bank kis- és középvállalati üzletága. Katona László, az Erste Bank kis- és középvállalati területe Dél-Kelet Magyarországi régióvezetője szerint az idei első félévben a szektorban még folytatódhat a bővülés, kérdés azonban, hogy az emelkedő kamatok és a várhatóan megszűnő támogatott konstrukciók következményeként miként változik a vállalkozások hitelfelvételi kedve.

Katona László arra számít, hogy a vállalkozások többsége a nyárhoz közeledve felismeri: hosszú ideig ez lesz az utolsó lehetőség, hogy ennyire kedvező finanszírozási forráshoz jusson.

Katona László régióvezető és Szerdahelyi Róbert, az Erste Bank kis- és középvállalkozási területének vezetője a díjátadón Fotó: Erste Bank

A támogatott hitelkonstrukciók várható kifutásával párhuzamosan egyre inkább előtérbe kerülnek a hagyományos finanszírozási megoldások, élesedik a verseny.

– Ebben a versenyben az Erste kifejezetten jól áll, hiszen az elmúlt négy évben a legjobb eredményt érte el versenytársai között az ügyfélelégedettségi felmérésekben – emelte ki Katona László hozzátéve: az Erste számára kiemelten fontos a tartós és jó kapcsolat a partnereivel, ezért is igyekeznek elismerni azokat, akik több éve, vagy évtizedek óta állnak kapcsolatban a pénzintézettel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyében több mint huszonöt olyan kis- és középvállalati ügyfél van, aki húsz éve választotta számlavezetőjének a bankot, ezért őket most külön elismerésben részesítette a pénzintézet. 

Az ügyfelek a lojalitás díj mellé egy Lojalitás kedvezmény csomagot is kapnak ajándékba, melyben az Erste Bank kiemelt partnereinek termékeit és szolgáltatásait vehetik igénybe extra kedvezményekkel szervezet-fejlesztési és egyéb tréningek, coaching, webaudit/-fejlesztés, illetve szekszárdi bor és élményprogramok témakörében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában