Galériával

2023.01.19. 19:39

A jászkunsági cégek „bajnokait” ünnepelte az iparkamara

Bemutatták a legfrissebb TOP 50 kiadványt, illetve átadták az Év Vállalkozása díjakat is a vármegyeházán rendezett ünnepségen.

Kovács Berta

Fotó: Nagy Balázs

Immár 26. alkalommal jelentette meg a szűkebb régiónk legjelentősebb vállalkozóinak, gazdálkodóinak teljesítményét bemutató TOP 50 kiadványt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Az összeállítást csütörtök este mutatták be és adták át a gazdasági élet szereplőinek Szolnokon, a vármegyeháza dísztermében megrendezett ünnepségen. A rendezvény díszvendége Csepreghy Nándor, a Építési és Közlekedési Minisztérium miniszterhelyettese volt.

Mint kiderült, 2021-ben is megtartotta vezető pozícióját az első négy helyezett. A listát változatlanul a Samsung Electronics Magyar Zrt. vezeti, második az Electrolux Lehel Hűtőgépgyár Kft., harmadik az Accell Hunland Kerékpárgyártó és Értékesítő Kft., negyedik a Jász-Plasztik Kft. Az ötödik helyre pedig, a korábbi évhez képest egy helyet előre lépve, a Claas Hungária Mezőgazdasági Gépgyártó Kft. tornázta fel magát.

Az ünnepségen adta át a kamara az Év Vállalkozása díjakat is. Idén a Samsung Electronics Magyar Zrt., a Claas Hungária Mezőgazdasági Gépgyártó Kft., a Jászinvest Zrt., valamint Oláh Béla újszászi bútorasztalos mester kapott elismerést.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában