Előrejelzés

2021.12.12. 09:00

Ilyen időre számíthatunk vasárnap a Jászkunságban

Havas eső, akár még hó is előfordulhat.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A köpönyeg.hu információi szerint Vasárnap erősen megnövekszik a felhőzet a Jászkunságban is, és a Tiszántúlon többfelé előfordulhat csapadék. A kezdeti esőt havas eső, hó válthatja fel. Az északnyugati szél többfelé viharossá fokozódik, 0-2 Celsius fok várható.

Erős hidegfronti hatás terheli szervezetünket, mely leginkább a szív-és érrendszeri megbetegedésben szenvedőket és időseket viselheti meg, de mindenki számára megterhelő lehet. Az arra érzékenyek feszültebbek, idegesebbek lehetnek, romolhat a koncentrációképességük, ami a balesetveszélyt is fokozza. A megfigyelések szerint a frontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő, görcsös fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is növekedhet. Az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet és a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!