Előrejelzés

2022.01.25. 09:00

Ilyen időjárásra számíthatunk kedden a Jászkunságban

Az északnyugati szél megélénkül.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/Shuttertock

A köpönyeg.hu tájékoztatása szerint kedden északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő hószállingózás, szitálás, akár ónos szitálás Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A levegő hőmérséklete egész nap fagypont alatt alakul majd. Az északnyugati szél megélénkül.

 

 

 többórás, ragyogó napsütésre számíthatunk Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A levegő hőmérséklete reggelre -11 és -4 Celsius-fok közé csökken, és délután is több helyen fagyhat.

A portál hozzáteszi, számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A több órás napsütés miatt hangulatunk is javulhat és a depressziós tünetek is csökkenhetnek. A reggeli órákban érzhető fagyos idő miatt a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!