Előrejelzés

2022.09.10. 09:00

Ilyen időjárásra számíthatunk szombaton a Jászkunságban

Az északnyugati szél egyre többfelé megerősödik.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A köpönyeg.hu tájékoztatása szerint szombaton reggel még többfelé, napközben már egyre inkább csak az északkeleti területeken fordul elő eső, zápor. Néhol zivatar is lehet. Az északnyugati szél egyre többfelé megerősödik. Délután többórás napsütés valószínű, majd a Nyugat-Dunántúlon újabb esők lehetnek. A levegő hőmérséklete 24 Celsius-fok körül alakul majd.

A portál azt írja, fronthatás ma sem terheli szervezetünket. A délutáni nappali felmelegedés kissé megviselheti az arra érzékenyeket. Náluk gyenge melegfrontra jellemző tünetek jelentkezhetnek úgy, mint fejfájás, fáradékonyság, álmosságérzet, továbbá a fizikai és szellemi teljesítő képességük is romolhat. A szív-és érrendszeri betegségben szenvedőknél, az arra érzékenyek vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak. A reggeli órákban érezhető hideg miatt az arra érzékenyeknél ízületi fájdalmak alakulhatnak ki, továbbá a megfázás veszély is nagy lesz, ezért érdemes rétegesen öltözködni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!