Időjárás

2022.12.01. 07:00

Néhol előbukkanhat a nap csütörtökön

Élénk marad az északkeleti szél.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A köpönyeg.hu tájékoztatása szerint csütörtökön változóan felhős időnk lesz, főleg az ország északkeleti felén, kétharmadán fátyolfelhők szűrte napsütéssel. Délnyugaton erősen felhős marad az ég. Estétől dél felől mindenhol beborul az ég. Reggel 0, délután 5-6 Celsius-fok körüli értékeket mérhetünk. Élénk marad az északkeleti szél.

A portál azt is írja, folytatódik a frontmentes, őszi időjárás. A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. A hajnali gyenge fagy, illetve párás levegő a krónikus ízületi megbetegedésben szenvedők tüneteit erősítheti, a beteg testrész fájdalma fokozódhat, illetve mozgástere beszűkülhet. Az érintett végtagok ébredés utáni alapos átmozgatása sokat javíthat a tüneteken. A párásság a krónikus légúti betegeknek sem kedvez, panaszaik és tüneteik felerősödhetnek. A párás levegő kifejezetten kedvez a légúti fertőzéssel járó megbetegedések terjedésének, ezért várhatóan megszaporodnak a légúti megbetegedések is. Sokaknál (főleg gyermekeknél) jelentkezhet nátha és köhögés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!