videóval

2018.11.23. 10:15

Három drogdílert fogtak el Szolnokon

Több hónapnyi, alapos nyomozást követően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével 2018. november 21-én több szolnoki helyszínen kutatást tartottak.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu/JNSZ MRFK

A nyomozók összesen több mint 11 kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot – jellemzően kiporciózott, zacskókba pakolt fehér port – lőfegyvert vagy annak utánzatát, lőszereket, kábítószer terjesztéséhez használatos eszközöket találtak, amelyeket lefoglaltak.

A rendőrök megállapították, hogy egy 39 éves szolnoki férfi és két társa az utóbbi időben rendszeresen értékesített – a megyén kívül is – nagyobb mennyiségű pszichoaktív anyagokat.

Fotó: police.hu/JNSZ MRFK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták, majd 2018. november 22-én gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a három szolnoki lakost.

Az őrizetben lévő kereskedőkkel szemben a rendőrség előterjesztést tesz letartóztatásuk indítványozására – tájékoztatta hírportálunkat a Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában