KARCAG

2018.12.01. 13:26

Részeg idegen aludt a sátrában, ezért kirángatta és megverte

A Szolnoki Törvényszék 2018. november 21-én helybenhagyta a Karcagi Járásbíróság azon ítéletét, melyet védekezésre illetőleg akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt hoztak.

A büntetlen előéletű férfi a karcagi motoros-találkozón egy idegen alvó férfit talált a sátrában, de a lábánál fogva kihúzta őt onnan, és úgy megverte, hogy eltört az orra. 1 év 6 hónap – végrehajtásában 2 évre – felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték – tudtuk meg a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztályától.

A jogerős döntés szerint a sértett ittas volt, és a sajátja helyett véletlenül feküdt be a vádlott sátrába, amit meg is rongált miközben belemászott. Már aludt, amikor a vádlott hajnalban a sátorhoz érkezett, aki a megtépázott sátrát és benne az idegen férfit látva nem tudta türtőztetni magát, végül az egyik barátja fogta le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában