SZOLNOK

2019.02.21. 14:45

Milliós kárt okozott egy tolvaj a Lovas István utcai garázssoron

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Szolnokon, a Lovas István úton több mint két tucatnyi garázs tetejéről tulajdonította el az esővíz elvezető lemezeket.

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Péter szolnoki lakos ellen.

A 38 éves férfi 2019. február 15-re virradóra Szolnokon, a Lovas István úton 25 darab garázs tetőszerkezetéről lefeszítette és eltulajdonította az esővíz elvezető horganyzott lemezt.

A helyi lakos 2019. február 20-án a hajnali órákban ismét visszatért a helyszínre, hogy tevékenységét tovább folytassa. Egy közelben lakó azonban gyanús zajt hallott a garázssor felől, ezért értesítette a rendőrséget.

Fotó: police.hu

A járőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol az egyik garázs tetején elbújva megtalálták a férfit. A rendőrök elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a jogsértőt – tudtuk meg a megyei rendőrség sajtóügyeletétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában