JÁSZALSÓSZENTGYÖRGY

2019.03.06. 06:53

Hátborzongató „hírek” keringenek a rejtélyes szentgyörgyi halálesetről

Egy férfi holttestétre bukkantak rá Jászalsószentgyörgy külterületén március 2-án. Az eddigi információk szerint nem kizárt, hogy az elhunyt gyilkosság áldozata lett. A rendőrség vizsgálja a rejtélyes haláleset körülményeit. A helyiek csak találgatnak, hogy mi történhetett. Néhány nappal az eset után meglehetősen bizarr, hátborzongató „hírek” keringenek a községben.

Illés Anita

A helyiek szerint Jászalsószentgyörgy külterületén, a képen látható bekötő út környékén találták meg a férfi holttestét.

Forrás: Beküldött fotó

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hírportálunkat arról tájékoztatta, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személyazonosságú férfi bűncselekmény áldozata lett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás érdekében a helyi polgárőrségnél sem kívántak nyilatkozni.

A helyiek is csak találgatnak. Ahogy hasonló esetben lenni szokott, a községben is beindult a „hírgyártás”, és igen bizarr, hátborzongató információk kaptak szárnyra. Útközben, Jászladány és Jászalsószentgyörgy között egy fiatalasszonyra lettünk figyelmesek, aki nagy táskával felpakolva az út mentén sétált.

– Lekéstem a buszt, így elindultam gyalog Alsószentgyörgyre. Megköszönöm, ha elvisznek autóval – mondta a hölgy. Az autóban aztán hamarosan a hétvégén történt bűncselekményre terelődött a szó.

– Nem tudom, kit találhattak meg, állítólag nem helyi lakos. Túl sok részletet nem lehetett megtudni a hírekből.

„Azt beszélik a faluban, hogy feldarabolva találták meg a holttestet.”

– De nem tudom, valójában mi lehet az igazság. Menjenek be a községbe, hátha ott több információt megtudnak az esetről – tanácsolta a fiatalasszony.

A helyiek szerint Jászalsószentgyörgy külterületén, a képen látható bekötő út környékén találták meg a férfi holttestét.
Fotó: Beküldött fotó

A község központjában két nyugdíjas férfival elegyedtünk szóba.

– Csak azt tudjuk elmondani, ami a faluban kering. De hogy ezekből a pletykákból mi igaz, azt csak a jó Isten tudja! – mondta egyikük. A másik férfi hozzátette, névvel nem is szívesen nyilatkoznak, mert tényleg nem lehet tudni, mi történt.

– Állítólag valaki a bekötőút környékén sétálva észrevette, hogy egy kéz lóg ki a zsákból, amibe elrejtették a holttestet. Ezt követően az illető értesítette a rendőrséget. Ki tudja, hogy mikor, hogyan került oda a holttest? – tette fel a kérdést a helybéli.

Azt még elmondták, tudomásuk szerint a benzinkúttal szemben lévő bekötőút mentén található bozótos területen bukkantak rá a férfira, aki valószínűleg nem helyi lakos és nem is Jászalsószentgyörgyön gyilkolták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában