JÁSZLADÁNY/BÉCS

2019.04.12. 11:22

Részletek derültek ki a horrorfilmbe illő „darabolós gyilkos” tettéről

A brutális gyilkosságról és családi drámáról beszámolt az osztrák Heute című napilap is. Megszólaltatták a feltételezett elkövető nőtestvérét és édesanyjukat is.

Sajtóhírek szerint egy tunéziai orvos fiát, egy harmincegy éves férfit gyilkolt meg brutális kegyetlenséggel a nő. A bécsi hely, ahol a horrorfilmbe illő gyilkosságot elkövette, az osztrák lapban „Horror Hause”, azaz horrorházként híresült el.

Forrás: Beküldött fotó

Mindeközben a „tunéziaiak Ausztriában” nevű Facebook-csoportban is mély megdöbbenésüket osztották meg a hozzászólók az esettel kapcsolatban. A nő közösségi oldalán pedig az elmúlt napokban angol, francia és arab nyelvű hozzászólások jelentek meg – az áldozat rokonai fájdalmukban felháborodott üzenetekben és kommentekben ítélték el a két magyar nő tettét. A családtagok írásaikban azt is feltételezik, hogy a nő nem egyedül követte el a kegyetlen gyilkosságot...

Az egyik hozzászólásra reagált az elfogott nő testvére is.

„Felháborító, amit a testvérem és anyám tettek. Remélem, megkapják a méltó büntetésüket. Én megtagadom őket, már nem családtagok számomra többé...”

– írta a fiatal nő, aki a Heute-nak elmondta azt is, hogy minden este gyertyát gyújt a testvére által feldarabolt fiatalember emlékére.

Mint arról korábban a Szoljon.hu is beszámolt, az elkövető és áldozata Bécsben éltek egy albérletben, de a kapcsolatuk vége felé a férfi erőszakos lett, és többször bántalmazta őt. Február 24-én reggel vitájuk tettlegességig fajult, a nő pedig a kezébe kapott egy kést, és leszúrta élettársát, majd a feldarabolt holttestet sósavval öntötte le.

A feltételezett áldozat és a feltételezett elkövető. Forrás: Beküldött fotók

A darabokat bőröndökbe rakta, és telekocsival Jászladányra vitte, ahonnan a nő az édesanyja segítségével a Jászalsószentgyörgy külterületén található öntözőcsatornába rejtette el az áldozat testrészeit tartalmazó zsákokat...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában