Szolnok

2019.06.05. 13:56

Világbajnok csocsójátékos vett részt a drogprevenciós programban

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei Szolnokon, az Új Nemzedék Központ közösségi terében hétfőn délután rendezték meg drogprevenciós programjukat, az Influen-SZER Cafét, amely leginkább a középiskolai korosztálynak szólt.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A program részét képezte a „Mindenki gólt akar lőni a bajnoknak!” című programelem, amelyen Koncz Petra, többszörös magyar, európa és világbajnok csocsójátékossal játszhattak a gyerekek. Vívhattak egy meccset a bajnokkal, és interaktív előadás formájában a sport fontosságáról is beszélgettek vele.

A bűnmegelőzési és a Drogkonzultációs Központ szakemberei vezetésével – a word cafe módszerét használva – az összejövetel során az egymáshoz kapcsolódó gondolatok hálózata jött létre. Az egymásra hangolódás, az inspiráció, az együtt gondolkodás sok energiát szabadít fel, sikerélményt ad és közös cselekvésre buzdít.

Fotó: Police.hu

A megjelentek a szabadidő hasznos eltöltése preferálásával darts, csocsó, x-box és társasjáték versenyeken vehettek részt. Szabálykövető, csapatépítő, agresszió-kezelő, stresszoldó, egészségmegőrző módszerként, amely a diákok életének, életvitelének részévé válhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában