Kék hírek

2019.07.23. 14:47

Vészfékezés miatt futott egymásba három kamion a 44-esen

A tűzoltók feszítővágóval dolgoztak a műszaki mentésen.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Úgynevezett utoléréses balesetet szenvedett két kamion a 44-es főút 50-es kilométerszelvényénél, Kunszentmárton térségében kedden délután.

Fotó: Donka Ferenc

A balesethez a kunszentmártoni és a szarvasi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, feszítővágóval kezdték meg a műszaki mentési munkálatokat, valamint áramtalanítottak. A társhatóságok is a helyszínen tartózkodnak, ahol jelenleg teljesen elzárja az út forgalmát a baleset – közölte a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletétől.

Terelő útvonal: A 44-es út Öcsöd felőli részéről Kunszentmárton belterületére terelik a forgalmat.

FRISS:

Kecskemét irányába közlekedett egy lengyel rendszámú kamion, amikor meglátta a magasságkorlátozó táblát, intenzív fékezésbe kezdett, majd a mögötte lévő kőszállító kamion még meg tudott állni, de a harmadikként érkező szintén kőszállító kamion nekiütközött az előtte haladó jármű hátuljának.

Az utolsó kamion sofőrje beszorult a járműbe, őt a tűzoltók csak feszítő vágó segítségével tudták kiemelni, a mentők kórházba szállították. A második kamion vezetője nem sérült meg. A lengyel sofőr a baleset után elhajtott a helyszínről. A baleset és a műszaki mentés idejére több óra hosszára teljesen lezárták a 44-es főút ezen szakaszát – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában