frissítve/galériával

2019.11.29. 08:18

Frontális karambol történt a 32-esen: mentőhelikopter is érkezett

A baleset a főút Szolnok és Újszász közötti szakaszán történt.

Katasztrófavédelem

Frontálisan karambolozott egy gépkocsi és egy kisteherautó péntek reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 32-es főút Szolnok és Újszász közötti szakaszán. A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó berendezés segítségével megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

A megyei rendőr-főkapitányságtól azt az információt kaptuk, hogy a balesetben elsődleges adatok szerint két személy megsérült, illetve a helyszínelés idejére a forgalmat a 4-es számú úton és Zagyvarékason a 32-es számú úton át terelik.

Az eset további részleteit a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete osztotta meg hírportálunkkal:

A balesetet szenvedett gépjárművekbe 1- 1 fő szorult be. Az egységek kiérkezése előtt, az egyik bajbajutottat sikeresen kiemelte a helyszínen jelenlévő jászalsószentgyörgyi önkéntes tűzoltó. A másik főt a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, majd drótkötél segítségével levontatták az úttestről a forgalmi akadályt képző gépjárművet. A helyszínre érkeztek a mentők, a rendőrség és a közútkezelők is.

FRISS – 11:15

Az érintett útszakaszon megszűnt a teljes útlezárás, már félpályán halad a forgalom.

FRISS – 12:15

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az útlezárás megszűnt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában