Káresemények

2020.03.25. 16:30

Nádas és szemét égett megyénk területén

Néhány kisebb tűzzel kellett megbirkózniuk kedden a megye tűzoltóinak – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

Katasztrófavédelem

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Komposzt kapott lángra kedden délután Martfűn, egy Rákóczi úti családi ház udvarán. A tűz átterjedt a közelben tárolt műanyag hulladékra és raklapra is. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. A ház tulajdonosát a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Összehordott szemét égett tíz négyzetméteren kedden délután Szolnokon, a Motor utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az egység az utca egy másik pontján is tüzet tapasztalt, ott száz négyzetméternyi területen, foltokban hulladék gyulladt meg. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a problémát.

Nádas lángolt foltokban, nyolcszáz négyzetméteren kedden délután Jászapáti külterületén. A jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal számolták fel a károkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában