lezárt akta

2020.04.16. 14:00

Tiszaföldvári gázolajtolvajokat fogtak el a rendőrök

Két tiszaföldvári férfi a zsákmány egy részét hátrahagyva távozott a helyszínről, mert a tulajdonos megzavarta őket. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Forrás: Police.hu

Két tiszaföldvári lakos bement 2019. szeptember 1-jén éjszaka egy cibakházi családi ház udvarára, és az ott található tartályból gázolajat fejtettek le műanyag kannákba, amiket egyikük gépkocsijába bepakoltak. Ezt követően az ingatlan nyitott mellépületéből akartak elvinni szerszámgépeket és műanyag kannákban tárolt gázolajat, azonban a lakóház tulajdonosa felébredt és megzavarta cselekményük közben a tolvajokat — tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Fotó: Police.hu

A két férfi az épületben talált tárgyakat hátrahagyva, az autóba korábban bepakolt kannákkal távozott a helyszínről. A nyomozók néhány órán belül azonosították, elfogták és előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozott gyanúsítható 21 és 19 éves jogsértőket, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A két férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek — írta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában