telefonon hívta a mentőket

2020.04.01. 07:00

Vádat emeltek egy mentősökre támadó árokszállási férfival szemben

A Jászberényi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy jászárokszállási férfival szemben.

A vád szerint a férfi 2019. december 20-án éjfél körüli időpontban, ittas állapotban Pusztamonostoron, az utcán telefonon felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkossági szándéka van. A segítségére a helyszínre érkező mentősök kérdésére, hogy mi a gondja, a vádlott trágár szavakkal válaszolt és mindkettőjükre rátámadt és ütlegelni kezdte őket.

A mentősök a vádlottat lefogták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották, majd a rendőri intézkedést követően kórházba szállították. A vádlott bántalmazása miatt a sértetteknek 8 napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek. A Jászberényi Járási Ügyészség vádiratában indítványozta, hogy a bíróság a büntetlen előéletű, a cselekményét beismerő és megbánó vádlottal szemben tárgyalás

mellőzésével, büntető végzéssel szabjon ki szabadságvesztés büntetést, melynek végrehajtását próbaidőre függessze fel. Az ügyben első fokon a Jászberényi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában