Lánglovagok

2020.07.24. 16:30

Gázvezeték tört el Kunszentmártonban

Csütörtökön kisebb súlyú káresetek történtek megyénkben – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

Katasztrófavédelem

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Szemét és aljnövényzet égett egy lakatlan családi ház udvarán csütörtökön délután Karcagon, a Nyár utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, amik semmit sem veszélyeztettek.

Egy repedésbe nyomott cigarettacsikk miatt füstölt egy fából készült villanyoszlop belseje csütörtökön délután Szolnokon, a Száva utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói szüntették meg a füstölést, amely a póznában statikailag nem okozott kárt.

A meglazult tartóbilincsek miatt megtört egy családi ház gázvezetéke csütörtökön este Kunszentmártonban, a Szent Imre herceg utcában, a csőből gáz áramlott a szabadba. A település hivatásos tűzoltóinak egy kéziszerszámmal sikerült elzárni a gázcsapot, majd detektoros méréseik is kimutatták, hogy a szivárgás megszűnt. A tűzoltók értesítették a gázszolgáltató szakembereit is. Az eset során lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Összesen száz négyzetméteren, két foltban égett kommunális hulladék csütörtökön este Szolnokon, a Motor úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral avatkoztak be.

Elakadt a sáros földúton egy személygépkocsi csütörtökön éjszaka Mezőtúr határában. A járműben négy gyermek és egy felnőtt utazott. A mezőtúri hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével húzták ki a sárból a kocsit, amely ezt követően önerőből folytatni tudta az útját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában