kék hírek

2020.08.11. 14:00

Eltévedt az erdőben, de a rendőrök időben megtalálták

A szolnoki főügyeletes tartotta a lelket az erdőben bolyongó nőben.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. augusztus 10-én 12 óra 19 perckor bejelentés érkezett egy jászsági idős asszonytól, aki Szolnokon egy vasúti átjárón áthaladva egy erdőbe jutott és ott eltévedt. A nő elmondta a főügyeletesnek, hogy már két órája bolyong az erdőben és beragadt a sűrű aljnövényzetbe, ami a testét több helyen össze is csikarta – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Skultéti Attila rendőr őrnagy, főügyeletes telefonon tartotta a kapcsolatot a rémült asszonnyal, továbbá járőröket küldött a lehetséges helyszínre. A rendőrökhöz időközben csatlakoztak az asszony unokái is, és hangos kiabálással jutottak egyre közelebb a bajba jutotthoz. A főügyeletes még ekkor sem tétlenkedett, értesítette a mentőszolgálatot, akik a szépkorút kórházba szállították.

Nem ez volt az első mentési eset, amit Skultéti Attila rendőr őrnagy levezényelt, korábban is a főügyeletes volt szolgálatban, amikor egy férfit sodort a Tisza Gergelyiugornyánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában