kék hírek

2020.08.29. 14:00

Téglával törték be a lezárt autó ablakát Karcagon

Pénteken a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított egy helyi lakos feljelentése alapján, miszerint 2020. augusztus 28-án reggelre virradóan, Karcag belterületén, a Kossuth téren lévő parkolóban lezárva hátrahagyott személygépkocsijának jobb első ablakát ismeretlen tettes egy tégla darabbal betörte, majd az utastérből eltulajdonított egy menetrögzítő kamerát és némi készpénzt – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőrkapitányság sajtóügyelete.

A helyszínelést követően, majd az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül elfogásra, majd előállításra került két kunhegyesi lakos, akiktől lefoglalásra került az eltulajdonított menetrögzítő kamera kábele. Az elkövetők gyanúsított kihallgatásuk során a cselekmény elkövetését elismerték.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 42 éves rákócziújfalui lakost ellen. A férfit 2020. augusztus 28-án, az esti órákban vonta intézkedés alá a rendőrjárőr Rákócziújfalu belterületén, mivel segédmotoros kerékpárral közlekedett a kerékpárúton, kivilágítatlanul. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, ezért a férfit elfogták és előállították a Rendőrkapitányságra. Megállapítást nyert, hogy a motoros a vezetői engedélyét nem tartotta magánál, illetve az általa elkövetett további szabálysértések miatt ellene feljelentés készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában