kék hírek

2020.09.28. 09:30

Rendszámmal trükközött: a 4-esen állították meg az autóst

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint egy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a Szolnoki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy püspökladányi lakos ellen.

A 38 éves férfi a 4-es számú főúton közlekedett személygépkocsival és a hozzá kapcsolt utánfutóval 2020. szeptember 27-én 16 óra körül, amikor a rendőrök igazoltatták. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a pótkocsira egy másik jármű rendszáma volt felszerelve, ezért a sofőrt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Fotó: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy jászladányi lakos ellen. A rendőrök 2020. szeptember 27-én 15 óra 39 perckor igazoltatták Jászladány belterületén a személygépkocsival közlekedő 30 éves férfit. A járőrök megállapították, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában