Vádirat

2020.09.23. 14:00

Ujjcsonttöréssel végződött a halálos fenyegetés Tiszaföldváron

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 41 éves tiszaföldvári férfi ellen, magánlaksértés bűntette és más bűncselekmények miatt – tájékoztatta hírportálunkat a megyei főügyészség.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A vádirat szerint a férfi ez év február 22-én délután megjelent a sértettek tiszaföldvári házánál. A férfi bement a házba, ahol az ott tartózkodó két nőt bántalmazással, megöléssel fenyegette. A fenyegetésnek nyomatékot adva belerúgott a fürdőszoba ajtóba. Az egyik nő elmenekült a házból, hogy a férjét hazahívja. Miután hazaértek, bezárták a kiskaput és magukra zárták a bejárati ajtót. A vádlott hamarosan ismét visszatért egy lapáttal, és bemászott a kerítésen. A lapáttal a vádlott többször a bejárati ajtóra ütött miközben a házban tartózkodókat megöléssel fenyegette. A sértett férfi ezt megelégelve kiment az udvarra, de szinte szólni sem tudott, amikor a vádlott a lapáttal rátámadt, több alkalommal megütötte őt, aminek következtében ujjcsonttörést szenvedett.

Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetésre tett indítványt, és abban az esetben, ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését elismeri és a tárgyalás jogáról lemond, 2 év börtönbüntetést indítványozott. A büntetőügy a Kunszentmártoni Járásbíróságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában