kék hírek

2020.10.06. 11:30

Elütöttek egy kerekesszéket toló férfit Szolnokon

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei hétfőn négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Police.hu

Forrás: police.hu

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2020. október 5-én 14 óra 50 perc körül, amikor balra kanyarodási manővere során nem adott elsőbbséget egy kerekesszéket toló férfinak és járművével a segédeszköznek ütközött, amitől az abban ülő személy kiesett – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság.

A baleset következtében a férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy besenyszögi lakos közlekedett személygépkocsival Alattyán irányából Jánoshida felé 2020 október 5-én 13 óra 15 perc körül. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, letért az útpadkára, majd megpördült és nekicsapódott a szemközti forgalmi sávban közlekedő tehergépkocsinak.

Fotó: police.hu

A baleset során mindkét járművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek megelőzéséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve és toleranciát tanúsítva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában