Lánglovagok

2020.10.09. 16:30

Megyénk huszonöt éve szolgáló tűzoltói találkoztak

A huszonöt éve, 1995. október elején megyénkbe felszerelő tűzoltók tartottak jubileumi találkozót a napokban.

Katasztrófavédelem

Forrás: Szabó Lajos tűzoltó őrnagy

A tizenhét egykori újoncból többen azóta is folyamatosan szolgálatot teljesítenek Jászberényben, Szolnokon és Tiszafüreden – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

A múltidézésen azok a tűzoltók vettek részt, akik azóta is folyamatosan a katasztrófavédelem szolgálatában állnak. Ők azok, akik a sikeres alaptanfolyamot követően, féléves próbaszolgálat után szerelhettek fel a megyei laktanyákba. Közülük a megyei igazgatóság állományában van Szabó Lajos tűzoltó őrnagy; Szolnokon szolgál Erdélyi Tibor tűzoltó törzszászlós; Jászberényben Szappanos Róbert tűzoltó alezredes, Gáspár Imre tűzoltó százados, Ivony Tamás tűzoltó főtörzszászlós, Varga Zoltán tűzoltó törzszászlós és Szekszius József tűzoltó főtörzsőrmester; Tiszafüreden pedig Soltész József tűzoltó őrnagy és Antal István tűzoltó zászlós.

Fotó: Szabó Lajos tűzoltó őrnagy

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában