kék hírek

2020.12.15. 07:00

A láthatóság fontosságára figyelmeztet a rendőrség Újszászon

Az Újszászi Rendőrőrs munkatársai, a település önkormányzatával közösen, a láthatóságot fókuszba helyező, balesetmegelőzési propaganda keretében a gyalogosok és kerékpárosok láthatóságára hívják fel a figyelmet.

Police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrőrs egyenruhásai Újszászon, 2020. december 16-án (szerdán) három helyszínen és időpontban várják az érdeklődőket: 8 órától 10 óra 30 percig a piactéren, 10 óra 45 perctől 11 óra 30 percig a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában, továbbá 16 és 17 óra között a település vasútállomás előtt – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A rendőrök a hiányos láthatósági eszközökkel közlekedő gyalogosoknak és kerékpárosoknak fényvisszaverő mellényt és kerékpáros lámpaszettet adnak át. Az általános iskolába járó tanulóknak – az iskola udvarán – tájékoztatást adnak a szabályos gyalogos és kerékpáros közlekedésről, valamint a kötelező tartozékok helyes használatáról. December hónapban a helyi körzeti megbízott látogatást tesz a településen egyedül élő, időskorú lakosoknál, akiket szintén láthatósági eszközökkel ajándékoz meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában