Kék hírek

2020.12.30. 15:26

Hamar elkapták a rendőrök a jászkiséri falbontásos lopás tettesét

A tolvaj egy lakatlan házat szúrt ki magának, ahová fal kibontásával tört be.

police.hu

Forrás: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított háztartási dolgokat és szerszámokat vitt magával – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Ismeretlen személy egy jászkiséri lakatlan ingatlan bejárati ajtó melletti falát kibontotta december 28-án 9 óra körül, és magához vette az ott tárolt háztartási tárgyakat. Az elkövető nem elégedett meg zsákmányával, ezért az udvaron álló fészer deszkafalát is megbontotta, és onnan szerszámgépeket vitt magával.

Fotó: police.hu

Adatgyűjtést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. Az egyenruhások elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók a terhelt lakcímén történt kutatás során az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában