Indítvány

2020.12.18. 11:09

Heves vita kerekedett az öcsödi Polgármesteri Hivatalban

Egy püspökladányi nő még júniusban szóváltásba keveredett egy köztisztviselő nővel az öcsödi Polgármesteri Hivatalban.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 55 éves püspökladányi nő ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt – tájékoztatta hírportálunkat a megyei főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2020. június 24-én a kora délutáni órákban megjelent az öcsödi Polgármesteri Hivatalban önkormányzati belvízkár-helyreállítási támogatási ügyben történő ügyintézés céljából. A hivatal csukott, de be nem zárt ajtajú jegyzői titkársági irodájába engedély nélkül bement, s az ott dolgozó, szolgálatban lévő köztisztviselő sértett nővel szóváltásba keveredett, vele kiabálni kezdett. Amikor a sértett a vádlottat az irodából történő távozásra hívta fel, a vádlott ennek nem tett eleget és jobb kézzel háromszor – sérülést nem okozva – a sértettet bal vállánál meglökte. Ekkor a sértett a vádlottat csuklójánál megragadva kituszkolta az irodából.

Az ügyészség büntetővégzés meghozatalával felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában