Káresemények

2021.01.04. 11:35

Két állatmentéshez is riasztották megyénk tűzoltóit

Tiszaburán egy családi ház helyisége égett, Mezőtúron és Tiszafüreden pedig állatokat kellett menteni megyénk tűzoltóinak az elmúlt három napban.

Katasztrófavédelem

Forrás: Tiszafüred HTP

Egy kóbor kutya kergetett bele egy őzet a mezőtúri Ligeti-tóba péntek délelőtt. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre és kézi erővel kiemelték az állatot, amelyet átadtak a helyi vadásztársaság munkatársának – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Kigyulladt egy ingatlan kazánháza szombat reggel a tiszaburai Dózsa György úton. Az abádszalóki önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a helyszínen lévők eloltották a tüzet, így az egység áramtalanította a házat és elzárta a gázt, valamint hőkamerás mérések mellett megbontották a kazánház mennyezetét.

Árokba csúszott egy személygépkocsi szombat reggel Poroszló határában. Az autóban négyen utaztak, ők saját erőből ki tudtak szállni. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók visszatolták a járművet az útra, amely így folytathatta az útját.

Egy macska esett bele egy három méter mély gödörbe szombat délután Tiszafüreden, a Húszöles úton. A település hivatásos tűzoltói dugólétra és mentőkötél segítségével jutottak le a gödör mélyére, ahonnan épségben hozták fel az állatot.

Fotó: Tiszafüred HTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában