köszönetnyilvánítás

2021.02.04. 10:44

Elismerték a jászberényi tűzoltók munkáját

Küzdelmesen indult a 2021-es év a jászberényi tűzoltók számára, hiszen egy héten belül két ipari létesítmény tüzét kellett megfékezniük több város egységével közösen. Munkájuknak hála, jelentős értéket sikerült megóvniuk a további pusztítástól, ezt pedig Jászberény önkormányzata sem hagyta figyelem, illetve elismerés nélkül – adta hírül a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Szoljon.hu

Fotó: Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester

Január tizennegyedikén egy Jásztelek külterületén lévő, műanyagtermékeket gyártó üzem ezer négyzetméteres raktárában csaptak fel a lángok, míg hat nappal később egy, a jászberényi Necső telepen lévő akkumulátorgyár egyik, kilencezer négyzetméteres részében keletkezett tűz. Mindkét esetben a jászberényi hivatásos tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, hozzájuk csatlakoztak több város tűzoltói, akikkel közösen sikerült az épületek többi részét megvédeni a lángoktól.

Ezt az áldozatos munkát köszönte meg nemrégiben a város vezetése. Budai Lóránt polgármester és Bethlendy Béla, az önkormányzat humán, jogi és közrendi bizottságának elnöke egy elismerő oklevéllel és ajándéktárggyal érkezett a jászberényi laktanyába, személyesen köszönve meg a tűzoltók által a két esetben tanúsított hősies helytállást és azt a nemes szolgálatot, amelyet nap, mint nap végeznek a térség biztonsága érdekében.

Fotó: Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában