ügyészségi hírek

2021.02.05. 15:58

Letartóztatták az ötéves kislányt szexuálisan zaklató kunhegyesi férfit

A férfi a szomszédban lakó kislányt zaklatta. A bíró pénteken elrendelte a letartóztatását.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Karcagi Járási Ügyészség indítványt tett egy 54 éves kunhegyesi férfi letartóztatására szexuális erőszak bűntette miatt. A részletekről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség számolt be hírportálunknak.

Az ügyészség indítványa szerint a férfi a 2020. október elejétől december közepéig terjedő időszakban, kunhegyesi lakásában, több alkalommal szexuális cselekményekre bírta rá a vele közös udvarban lakó szomszédja öt éves kislányát.

A férfi kihasználta azt, hogy a kiskorú sértett édesanyja megengedte gyermekének, hogy átjárjon a szomszéd lakásába játszani. A férfi az őt meglátogató kislányt rendszeresen megkérte arra, hogy vetkőzzön meztelenre. A kiskorú sértett pedig több esetben engedelmeskedett a felnőtt kérésének, ilyenkor a férfi szeméremsértő módokon simogatta a kiskorú gyermeket.

Az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását. A nyomozási bíró február 5-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A gyanúsított és védője által bejelentett fellebbezés folytán a kényszerintézkedésről a Szolnoki Törvényszék, mint másodfokú bíróság hoz végleges döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában