JÁSZKUNSÁG

2021.03.06. 08:22

Kicserélték a rendszámot az autókon, elfogták őket a rendőrök

Előbb Szolnokon, fél órával később pedig Jászárokszálláson igazoltattak a rendőrök más rendszámával közlekedő sofőrt.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó baleset. A megye rendőrei pénteken két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint nyolc ittas sofőrrel intézkedtek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszasülyi lakos ellen – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A 60 éves férfi Szolnok belterületén közlekedett autóval pénteken 11 óra 20 perc körül, amikor a járőrök igazoltatták. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsira egy másik jármű rendszáma volt felszerelve, ezért a sofőrt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén másik gépkocsi forgalmi rendszámát szerelte fel az autójára egy helyi lakos, akit a rendőrök pénteken 11 óra 55 perckor ellenőriztek Jászárokszállás belterületén. A rendőrök a jogsértőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 45 éves férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában