Kék Hírek

2021.03.10. 09:32

Lopásnál intézkedtek a rendőrök Tiszaburán és Fegyverneken is

Mindkét ügyben gyanusítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A rendőrök hat ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert észrevette, hogy tiszaburai ingatlanának udvarába – feltehetően lopási szándékkal – bement egy férfi március 9-én 18 óra 25 perc körül. A sértett megzavarta a jogsértőt, aki az udvaron lévő kályha mögött próbált elbújni.

A tulajdonos felismerte és kérdőre vonta a falubelijét, aki kérdésére, hogy mit keres ott, azt válaszolta, hogy a tyúkját, majd sietve távozott a helyszínről. Bejelentést követően a rendőrök elfogták és előállították a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Fotó: police.hu

Ugyancsak bűncselekményről érkezett bejelentés a rendőrségre, mert egy fegyverneki családi ház udvarára ismeretlen személy bement, és onnan mintegy húsz mázsa tűzifát tulajdonított el március 8-án 19 óra és március 9-én 5 óra között.

A helyszínre kiérkező rendőrök adatgyűjtés során megállapították a lopással gyanusítható 42 éves férfi kilétét, akit lakcíméről előállítottak és kihallgattak a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a tűzifát a terhelt udvarán megtalálták, lefoglalták, majd a tulajdonosnak visszaadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!