kék hírek

2021.03.23. 15:00

Rokkantkocsit és tüzelőanyagot is elvitt Jászladányról a trió

A jászladányi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Ismeretlen személyek mentek be január 15-re virradóra egy jászladányi családi ház melléképületébe, ahonnan elektromos rokkantkocsit, taligát és tüzelőanyagot vittek el – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

A rendőrök a bejelentést követően azonosították, majd elfogták és előállították a Jászladányi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi fiatalokat, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók nemcsak egy bűncselekményt róttak a trió terhére, hiszen a megalapozott gyanú szerint, január 13-án 13 óra és január 15-én 5 óra között egy jászladányi magánházba is bejutottak, onnan beltéri egységeket, kisasztalt és kisszekrényt loptak el.

Az egyenruhások a terheltek lakcímein tartott kutatás során megtalálták és lefoglalták az ellopott értékeket, amiket a sértettnek visszaadtak. A Jászberényi Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás miatt folytatott büntetőeljárást.

A jászsági rendőrök az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!