Karcag

2021.04.11. 13:59

Ittasan, jogosítvány nélkül vezette a munkahelyéről ellopott autót

A kesztyűtartóban volt az indítókulcsa, így tudta elvinni az autót a karcagi férfi.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy karcagi rendőr április 9-én éjjel a város belterületén egy szabálytalanul közlekedő személyautóra lett figyelmes. A sofőr ugyanis az egyik kereszteződésnél kihelyezett, a részére megállási kötelezettséget jelző táblánál nem állt meg – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhás a szabálysértést észlelve az autó után hajtott, ami egy kapubejáróban megállt, majd a sofőr kiszállt és gyalogosan haladt tovább. A rendőr intézkedés alá vonta a helyi férfit. Az ellenőrzés során megállapította, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint, hogy az autót munkáltatója telephelyéről a tulajdonos tudta nélkül hozta el.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították. A 26 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Karcagi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, járművezetés ittas állapotban vétség, valamint több szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában