eltűnt

2021.05.07. 12:46

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a szolnoki lányt

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Szoljon.hu

Vidák Angelika Amanda

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Vidák Angelika Amanda eltűnése ügyében. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a 16 éves szolnoki lány május 6-án 17 óra körül otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt személy kb. 150 cm magas, normál testalkatú, kreol bőrű. Haja sötétbarna, göndör. Eltűnésekor narancssárga pizsama felsőt és narancssárga fekete pöttyös pizsama nadrágot viselt.

Vidák Angelika Amanda
Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Vidák Angelika Amanda tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában