eltűnt / frissítve

2021.05.07. 10:24

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a tiszaburai férfit

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Szoljon.hu

FRISS 12:05

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a keresett személy eltűnésével kapcsolatos felhívás okafogyottá vált.

Korábban írtuk:

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 60 éves tiszaburai férfi eltűnése ügyében. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a férfi május 6-án 17 óra körül utolsó ismert tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt személy kb. 160 cm magas, vékony testalkatú. Haja sötétbarna, kopaszodó, szeme színe barna. Eltűnésekor világos kék színű pólót, fekete melegítő nadrágot, illetve fekete sportcipőt viselt.

A rendőrségi kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában