JÁSZAPÁTI

2021.06.10. 21:00

Folytatódott a Bike Safe program

Ismét a bűnmegelőzésé volt a főszerep Jászberényi Rendőrkapitányságon.

Szoljon.hu

Lehetőség volt a kerékpáros regisztrálására

Forrás: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai a polgárőrökkel közösen működtettek prevenciós standot Jászapátin június 8-án a délutáni órákban. Az információs ponton a szakemberek tájékoztatták a lakosságot a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről – írja a police.hu.

A kerékpárlopások felderítésének egyik leghatékonyabb eszköze az egységes nyilvántartási rendszer, ahol a bicikliket egy központi adatbázisban, egyedi azonosító jeleikkel együtt regisztrálják. A nyilvántartási rendszer nagyban elősegíti az ellopott kerékpárok felderítését, megtalálását. Erre szolgál az országos Bike Safe elnevezésű program, amely továbbra is töretlen népszerűségnek örvend.

Lehetőség volt a kerékpáros regisztrálására
Fotó: Police.hu

A program keretében ismét lehetőség volt arra, hogy a vagyonbiztonságot fontosnak tartó helyi lakosok a Bike Safe rendszerben regisztráltathassák kerékpárjaikat. A program népszerűségét jelezte, hogy a délelőtt folyamán 25 kerékpár tulajdonosa hozta a kétkerekűjét nyilvántartásba vetetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában