Törökszentmiklós

2021.06.12. 12:30

Részegen elkötött egy autót, majd nekihajtott vele egy másiknak

Elrendelték a férfi letartóztatását.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Szolnoki Járási Ügyészség indítványt tett egy törökszentmiklósi férfi letartóztatására jármű önkényes elvételének bűntette és ittas járművezetés vétsége miatt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A rendelkezésre álló adatok szerint a járművezetői engedéllyel nem rendelkező 28 éves férfi június 5-én kora este Törökszentmiklóson, beszállt egy utcán parkoló, a tulajdonosa által le nem zárt autóba. A járműben hagyott indítókulccsal be is indította azt, majd addig közlekedett vele a város területén, amíg ittassága folytán nekiment egy szabályosan parkoló autónak.

A járási ügyészség azért indítványozta az ittas járművezetés miatt már korábban is büntetett férfi letartóztatását, mert fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén elrejtőzne a hatóságok elől, illetőleg újabb hasonló bűncselekményt követne el.

A nyomozási bíró az ügyészség indítványa alapján elrendelte a férfi letartóztatását, a végzés végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában