kék hírek

2021.07.28. 13:45

Alvó férfit fosztott ki egy nő Szolnokon

Egy helyi lakos ezt észrevette és feltartotta az elkövetőt.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy szolnoki lakos tett bejelentést a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába és segítséget kért, mert egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjét tartotta éppen vissza a szolnoki vasútállomáson július 26-án az esti órákban – tudtuk meg a rendőrségtől.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a sértett Szolnokon szállt le a vonatról, majd a közterületen elaludt. Észlelte ezt egy 40 éves asszony, aki a sértett védekezésre képtelen állapotát kihasználva magához vette az alvó férfi övtáskáját, amiben készpénz és okiratok voltak. Mindezt a távolból végignézte a bejelentő, aki követte a jogsértőt a vasútállomásig, ahol az egyenruhások kiérkezéséig visszatartotta a nőt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nála megtalált övtáskát a rendőrök lefoglalták és azt a sértettnek visszaadták. A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette, és indítványozta letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában