Galériával frissítve

2021.07.30. 12:38

Felborult egy kamion a 4-es főúton

A baleset Törökszentmiklósnál, a tiszapüspöki elágazás közelében történt.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

FRISS – 16:18

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kamion sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett.

FRISS – 13:05

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy nyergesvontató közlekedett Fegyvernek irányából Szolnok felé, amikor a sofőr elveszítette uralmát járműve irányítása felett, lehaladt az úttest melletti murvás részére, ahol megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközve, az oldalára borult – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség félpályás útlezárás mellett megkezdte a baleset helyszínelését, forgalomkorlátozásra nincs szükség.

Korábban írtuk:

Felborult egy nyerges vontató a 4-es főút 114-es kilométerénél, Törökszentmiklósnál, a a tiszapüspöki elágazás közelében pénteken dél körül – jelezte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járművet, vízsugárral és porral oltóval biztosítják a területet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában