Bűnmegelőzés

2021.07.03. 12:39

Ismét házhoz mentek a törökszentmiklósi rendőrök

Törökszentmiklóson és Fegyverneken is a vagyonbiztonság volt a fókuszban.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

1A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai és a települések polgárőrei június utolsó hetében 3 alkalommal várták az érdeklődőket a forgalmas prevenciós pontokon – olvasható a megyei rendőr-főkapitányság közleményében. A kitelepülések célja, hogy az állampolgárok hiteles információkkal, szakértők segítségével tájékoztassák a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerüléséről, továbbá a vagyonbiztonságról.

A Police Coffee elnevezésű országos rendezvénysorozat keretében, egy kávé mellett beszélgettek a bűnmegelőzést fontosnak tartó helyiekkel a szakemberek az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásoló témákról, többek között az áldozattá válás megelőzéséről.

Az érdeklődők hasznos információkkal gazdagodva térhettek haza. Azok, akik kerékpárral érkeztek a programokra, lehetőséget kaptak arra, hogy regisztráltathassák kerékpárjaikat az ingyenes országos adatbázisba, a BikeSafe rendszerbe.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában