Galériával frissítve

2021.07.22. 18:47

Kamion és mikrobusz ütközött össze a 4-es elkerülőn, egy ember meghalt

Rövid időn belül ez már a negyedik baleset volt ezen a szakaszon.

Szoljon.hu

FRISS – 2021. 07. 23., 8:30:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható. A rendőrök 9 órától pótszemlét tartanak a baleset helyszínén, így egy rövid ideig teljes útlezárásra kell számítani.

FRISS – 2021. 07. 23., 7:10:

Információink szerint a vasárut szállító kamion Abony felől haladt, amikor a felüljáró tetején áttért a szemközti sávba, ahol egy kisteherautóval ütközött. A balesetben a kamion sofőrje nem sérült meg. A rendőrök több órán át, teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

Másfél hónappal ezelőtt szintén kamionbaleset volt ugyanezen a szakaszon, akkor mikrobusszal ütközött a kamion és többen életüket vesztették. Ezen felüljárón rövid időn belül ez már a negyedik baleset, a kamionosok úthibára panaszkodnak, hogy az megdobja a közlekedő járműveket.

Korábban írtuk:

Közúti baleset történt július 22-én 17 óra 50 perc körül a 4-es számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán. A rendelkezésre álló adatok szerint egy kistehergépkocsi és egy nyerges vontató – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött.

A baleset következtében a kistehergépkocsi utasa megsérült, míg a sofőr életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését, és a forgalmat a 32-es útra, valamint Szolnok belvárosa felé terelik - tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset következtében a kamion üzemanyagtartálya kilyukadt – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásából. A helyszínen a szolnoki tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában