Frissítve/ galériával

2021.07.08. 15:35

Két kamion ütközött a 442-esen, Szolnokon

A balesetben mindkét sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

Fotó: Nagy Balázs

Fotó: Nagy Balazs

FRISS – július 9. 10:00:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából megtudtuk, a balesetet az okozta, hogy az egyik kamion ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött a vele szemben érkező másik kamion bal oldalának. A baleset következtében mindkét sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Az egyik kamion közel 36 ezer liter veszélyes anyagot – benzint és gázolajat –, a másik pedig szigetelőanyagokat szállított. A szolnoki hivatásos tűzoltók a forgalom irányításában, a járművek visszafordításában és a helyszínelésben segédkeztek. A helyszínre kivonult katasztrófavédelmi mobil labor káreseti helyszíni szemlét folytatott le, majd visszakísérte a veszélyes anyagot szállító kamiont a telephelyére – tudtunk meg további részleteket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Korábban írtuk:

július 8. 19.50:

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a szolnoki Karinthy úton megszűnt az útlezárás, az adott útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Szolnokon a 442-es úton, a Karinthy Frigyes út 80. szám előtt két kamion ütközött össze csütörtök délután – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcák – Vörösmező utca, Simon Ferenc utca – irányába lehet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jelezte, műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában