JÁSZKUNSÁG

2021.07.29. 10:30

Több balesetet okozott az elsőbbségadás hiánya

Szolnokon és Tiszaföldváron is történt ilyen eset.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy helyi lakos haladt autóval Szolnokon, a József Attila úton július 28-án 10 óra 50 perc körül. A sofőr közlekedése során nem biztosított elsőbbséget egy neki balról érkező, a kijelölt gyalogos átkelőhelyen áthaladó gyalogosnak, akit elütött – olvasható a police.hu-n. A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy szolnoki lakos közlekedett Tiszaföldváron, a Tavaszmező úton július 28-án a déli órákban. A sofőr haladása során egy útkereszteződéshez érkezett, ahol az „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset következtében a védett úton közlekedő segédmotoros az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában