szemtanúkat keresnek

2021.08.05. 19:00

A lakosság segítségét kérik a megyei rendőrök

Ismeretlen személy a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztette Szolnokon.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen személy 2021. június 28-án 8 óra 50 perc körül az Újszász-Szászberek közötti vasútvonal 46. vasúti szelvényében elhelyezett, úgynevezett útátjáró jelzőoptikáit betörte – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A jogsértő magatartásával a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztette.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600/1821 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában