kék hírek

2021.08.29. 12:28

A miklósi buszpályaudvar kerékpártárolójából lopott bringát a tiszapüspöki férfi

A férfinél tartott kutatás során a nyomozók további négy olyan bringát találtak, aminek eredetét a gyanúsított nem tudta igazolni.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy helyi lakos tett bejelentést a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, mert az autóbusz pályaudvar kerékpártárolójában elhelyezett, lakattal lezárt kétkerekűjét ismeretlen személy augusztus 28-án a délutáni órákban ellopta. A helyszínre kiérkező rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és tanút hallgattak ki. A nyomozási cselekmények gyors eredményt hoztak, így a rendőrök a bejelentést követő fél órán belül már ki is hallgatták a feltételezett elkövetőt a bűncselekménnyel kapcsolatban – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Az egyenruhások a jogsértő tiszapüspöki lakcímén kutatást tartottak, mely során további négy olyan kerékpárt találták, aminek eredetét a férfi nem tudta igazolni.

Több lopott biciklit is találtak a férfinél
Fotó: police.hu

A 32 éves gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

A rendőrség ingyenes BikeSafe programjában Ön is regisztráltathatja kerékpárját, így ha ellopják azt, a rendőrök gyorsabban a nyomára akadhatnak. A www.police.hu oldalon rendszeresen tájékoztatja a rendőrség a lakosságot, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye mely településén, mikor lesz lehetőség a regisztrációra legközelebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában