kék hírek

2021.08.27. 09:05

Csokiért törte be az egyik szolnoki bolt ablakát

A csoki mellé alkoholt is vitt az elkövető.

Szoljon.hu

Nem ez volt az egyetlen bűne a férfinek

Forrás: Police.hu

Az egyik szolnoki bolt vezetője arról kapott értesítést augusztus 22-én hajnalban, hogy az általa vezetett bolt riasztórendszere támadást jelzett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a bolt vezetője a helyszínen megjelent és azt tapasztalta, hogy ismeretlen betörte egy kődarabbal az üzlet ablakát, ezért bejelentést tett a rendőrségen.

Mint a vizsgálatokból kiderült, a betörő bement a boltba, és onnan több üveg szeszes italt, valamint csokoládét tulajdonított el. A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, egy mezőtúri lakost. A szolnoki kollégákkal együttműködve a mezőtúri rendőrök előállították a 22 éves férfit, akit a Szolnoki Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy korábban is követett el bolti lopásokat, melyek elkövetése miatt szabálysértési eljárásban meghallgatták.

Nem ez volt az egyetlen bűne a férfinek
Fotó: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének magalapozott gyanúja, valamint tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában