kék hírek

2021.08.16. 09:56

Ittas sofőröket kapcsoltak le a rendőrök a Jászkunságban

A megye rendőrei az elmúlt napon három ittas járművezetővel szemben intézkedtek és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy tiszabői lakos közlekedett autóval augusztus 15-én 2 óra 45 perc körül Kenderes belterületén, amikor a rendőrök ellenőrizték. Mint az a police.hu-n olvasható, a jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. A 23 éves férfi vezetői engedélyét elvették.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra állították elő azt a férfit, akinél közúti ellenőrzés során ugyancsak pozitív értéket produkált a vele szemben alkalmazott alkoholteszter. A 67 éves férfi július 15-én 14 óra 20 perc körül autóval közlekedett Tiszaföldvár belterületén, amikor a rendőrök ellenőrizték. A jogsértő személy vezetői engedélyét a helyszínen bevonták.

A rendőrség mindkét esetben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában